Какао с жълтък
Необходими продукти
- • 2 с.л. (20 г) какао
- • 4 с.л. (40 г) захар
- • 1/2 бр. жълтък
- • 1 ч.ч. (200 мл) вода
Начин на приготвяне
Приготвя се, както горещото какао, но се слага само една лъжичка захар. С втората лъжичка захар се разбива жълтъкът на пухкава смес, която се прибавя към отстраненото от огъня питие.
Рецептата е добавена на 1 Декември 2002 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
Няма коментари
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.